Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Βελόνες Πλεκτών Υφασμάτων Οικιακής Ραπτομηχανής Singer

Βελόνες Πλεκτών Υφασμάτων Οικιακής Ραπτομηχανής Singer

3,60

  • Βελόνες πλεκτών, συνθετικών και ελαστικών υφασμάτων  για οικιακές ραπτομηχανές
  • Εύκολο, σταθερό και με ακρίβεια γάζωμα  
  • Διατίθενται σε 2 μεγέθη 80/11 & 90/14 ανάλογα το πάχος του υφάσματος
  • Σε συσκευασία 5 τεμαχίων

Description

Βελόνες Πλεκτών Υφασμάτων Οικιακής Ραπτομηχανής Singer

Οι Βελόνες Πλεκτών Υφασμάτων Οικιακής Ραπτομηχανής Singer είναι η ιδανική λύση για όποιον χρειάζεται βελόνες ραπτομηχανής για πλεκτά, συνθετικά ή ελαστικά υφάσματα. Οι βελόνες προσφέρονται σε 2 μεγέθη ανάλογα με το πάχος του υφάσματος. Έτσι μπορείτε να γαζώσετε με ευκολία και ασφάλεια ακόμα και τα πιο λεπτά πλεκτά υφάσματα. Χάρη στο ότι οι εν λόγω βελόνες είναι λεπτότερες από τις συνηθισμένες είναι ιδανικές για τα ελαστικά ή συνθετικά υφάσματά σας. Μπορείτε να ράψετε τα λεπτά ελαστικά ή συνθετικά σας υφάσματα χωρίς να τραβιούνται στην ραπτομηχανή. Αυτές οι βελόνες ραπτομηχανής είναι υψηλής ποιότητας με τη σφραγίδα της Singer και χάρη στο ελαφρώς στρογγυλεμένο άκρο τους μπορούν με ευκολία να διαπεράσουν το ύφασμα χωρίς να προκαλέσουν φθορά.

Οι βελόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις οικιακές ραπτομηχανές, ανεξαρτήτου μάρκας χάρη στο πλακέ πάνω μέρος τους. Κάθε συσκευασία περιέχει 5 βελόνες ραπτομηχανής και διατίθενται σε 2 μεγέθη. Μια συσκευασία μεγέθους 90/14 (οι μεσαίες με το μπλε πάνω μέρος) και μια μεγέθους 80/11 (οι πιο λεπτές με το κίτρινο πάνω μέρος).

Χρώμα Προϊόντος

Ασημί με χρωματιστό πάνω άκρο ανάλογα με το μέγεθος

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

5 τεμάχια

Μέγεθος Προϊόντος

2 μεγέθη 80/11 και 90/14

Υλικό Προϊόντος

Μέταλλο 

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

 

Additional information

Χρώμα

Ασημί με χρωματιστό πάνω άκρο ανάλογα με το μέγεθος

Υλικό

Μεταλλίκο

Τεμάχια ανά Προϊόν

5 τεμάχια

Μέγεθος

80/11, 90/14

Μετάβαση στο περιεχόμενο