Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Κρίκοι Μεταλλικοί Ανοιγόμενοι Χρυσοί (7 Μεγέθη)

Κρίκοι Μεταλλικοί Ανοιγόμενοι Χρυσοί (7 Μεγέθη)

1,003,00

  • Μεταλλικοί χρυσοί κρίκοι
  • Ανοιγόμενοι για εύκολη σύνδεση
  • Υψηλής ποιότητας για ασφαλές κλείσιμο
  • Διατίθενται σε 7 μεγέθη  

Description

Κρίκοι Μεταλλικοί Ανοιγόμενοι Χρυσοί (7 Μεγέθη)

Οι Κρίκοι Μεταλλικοί Ανοιγόμενοι Χρυσοί (7 Μεγέθη) είναι το καταλληλότερο αξεσουάρ για να τελειοποιήσετε την χειροποίητη τσάντα σας. Οι μεταλλικοί αυτοί κρίκοι είναι πολύ ανθεκτικοί και μπορούν να συνδέσουν με ασφάλεια όλα τα μεγέθη τσάντας, με χερούλια ή με αλυσίδα. Επιπλέον διαθέτουν άνοιγμα το οποίο μπορεί να ανοιγοκλείνει χάρη στο ελατήριο που διαθέτουν. Με αυτόν τον τρόπο, η σύνδεση με αυτούς τους κρίκους, γίνετε απλή και σίγουρη. Η άκρη τους όταν ανοίξουν είναι μυτερή έτσι ώστε να μπορούν να διαπεράσουν με ευκολία το νήμα ή ακόμα και το πλέγμα που έχει η πλέκτη σας τσάντα. Επιπλέον διαθέτουν έναν μοντέρνο σχεδιασμό που ταιριάζει σε όλες τις τσάντες. Το γεγονός ότι οι εν λόγο κρίκοι δεν χρειάζονται εργαλεία για να ανοίξουν τις κάνει να χρησιμοποιούνται σε πολλά άλλα αξεσουάρ όπως μπότες, ρούχα και άλλα.

Οι μεταλλικοί αυτοί κρίκοι διατίθενται σε 4 χρώματα χρυσό, ασημί, φιμέ και μπρονζέ. Επίσης υπάρχουν 7 μεγέθη διαμέτρου από 10 mm έως 50 mm, έτσι ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος κρίκος για όλα τα μεγέθη και χρώματα τσάντας.

Χρώμα Προϊόντος

Χρυσό

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

1 τεμάχιο

Υλικό Προϊόντος

Μεταλλικό

Μέγεθος Προϊόντος

Διατίθενται σε 7 μεγέθη (διάμετρος εσωτερικού κρίκου) 10 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm, 30 mm, 40 mm και 50 mm

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Additional information

Χρώμα

Χρυσό

Υλικό

Μεταλλίκο

Τεμάχια ανά Προϊόν

1 τεμάχιο

Μέγεθος

10 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm, 30 mm, 40 mm, 50 mm

Μετάβαση στο περιεχόμενο