Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Μαρκαδόρος Τιρκουάζ & Γόμα Prym 611804

Μαρκαδόρος Τιρκουάζ & Γόμα Prym 611804

6,70

  • Μαρκάρισμα για ράψιμο, patchwork κ.ά.
  • Στυλό με 2 μεριές
  • Λεπτό τιρκουάζ στυλό μαρκαρίσματος στη μία μεριά
  • Γόμα αφαίρεσης του στυλό στην άλλη μεριά
  • Αφαιρείται με νερό

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

611804 Prym Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα Μ/Δ Κατηγορίες: , . , , , , , . Μάρκα:

Περιγραφή

Μαρκαδόρος Τιρκουάζ & Γόμα Prym 611804

Αυτός ο Μαρκαδόρος Τιρκουάζ & Γόμα Prym 611804 έχει πολλά να προσφέρει και από τις δύο μεριές του. Από τη μία μεριά περιέχει μελάνι που μπορεί να μαρκάρει τα υφάσματα με τιρκουάζ χρώμα το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί με νερό. Στο άλλο άκρο του μαρκαδόρου υπάρχει μια γόμα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαγραφή λεπτομερειών σε μικρότερες επιφάνειες. Αυτό το βοήθημα σήμανσης της Prym είναι ιδανικό για ράψιμο, patchwork, παπλώματα και κεντήματα. Συνιστάται η αποθήκευση του μαρκαδόρου σήμανσης και γόμας σε όρθια θέση για να μην στεγνώσει. Σημαντικό: πριν χρησιμοποιήσετε τον μαρκαδόρο, δοκιμάστε  τον σε ένα δοκιμαστικό κομμάτι υφάσματος και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να αφαιρέσετε τα σημάδια από το ύφασμα.

Χρώμα Προϊόντος

Τιρκουάζ

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

1 τεμάχιο

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Τιρκουάζ

Τεμάχια ανά Προϊόν

1 τεμάχιο

Μετάβαση στο περιεχόμενο