Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Εργαλείο Τρίποδο Τοποθέτησης Τρουκς Prym 673130

Εργαλείο Τρίποδο Τοποθέτησης Τρουκς Prym 673130

9,40

  • Εύκολη και ακριβής τοποθέτηση πρεσαριστών κουμπιών
  • Εργονομικός σχεδιασμός
  • Βραβευμένο με το βραβείο σχεδίασης Red Dot 2015

Περιγραφή

Εργαλείο Τρίποδο Τοποθέτησης Τρουκς Prym 673130

Το Εργαλείο Τρίποδο Τοποθέτησης Τρουκς Prym 673130 είναι ένα πρακτικό εργαλείο για την τοποθέτηση κουμπιών που δεν ράβονται ή πρεσαριστών. Με τα τρία σταθερά πόδια του ως βάση, το τρίποδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στερεώσει πριτσίνια, καρφιά, κουμπιά τζιν και τρουκς σε οποιοδήποτε σημείο του υφάσματος. Αρχικά τοποθετούμε στην στρογγυλή πλάκα το αντίστοιχο καλούπι και στη συνέχεια τοποθετούμε το τρίποδο πάνω στην πλάκα. Στη συνέχεια χτυπάμε το έμβολο του εργαλείου με ένα σφυρί για να σταθεροποιήσουμε το πρεσαριστό κουμπί στο ύφασμα. Το εν λόγω εργαλείο μπορεί να κάνει εξαιρετική τοποθέτηση αντίστοιχη με μία επαγγελματική πρέσα. Λόγω του εργονομικού σχεδιασμού του, αυτό το χρήσιμο εργαλείο για τρουκς έχει βραβευθεί με το γνωστό βραβείο σχεδίασης Red Dot.

Χρώμα Προϊόντος

Μπλε Δαμασκηνί

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

1 τεμάχιο

Υλικό Προϊόντος

Πλαστικό υψηλής ποιότητας

Μέγεθος Προϊόντος

85x55mm

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Μπλε Δαμασκηνί

Υλικό

Πλαστικό υψηλής ποιότητας

Τεμάχια ανά Προϊόν

1 τεμάχιο

Μέγεθος

85x55mm

Μετάβαση στο περιεχόμενο