Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Πατρόν Φορέματος Burda Style 6988

Πατρόν Φορέματος Burda Style 6988

10,90

  • Πατρόν με 3 σχέδια φορεμάτων  
  • Επίπεδο δυσκολίας 1 στα 4 (πολύ εύκολο)
  • Μεγέθη από 34 έως 46

Available on backorder

6988 Burda Style Available on backorder N/A Κατηγορίες: , . , , . Μάρκα:

Description

Πατρόν Φορέματος Burda Style 6988

Το Πατρόν Φορέματος Burda Style 6988 είναι ένα πατρόν για την κατασκευή φορεμάτων. Περιέχει μια συσκευασία με τρία σχέδια πατρόν και έχει βαθμό δυσκολίας ένα (πολύ εύκολο). Τα μεγέθη των φορεμάτων που μπορείτε να φτιάξετε είναι από 34 έως 46. Μπορείτε να ράψετε εύκολα φορέματα χάρη στο πατρόν της Burda, το οποίο σας καθοδηγεί βήμα- βήμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την γραμμή του νούμερου σας. Ξεκινώντας από το πόσο ύφασμα θα χρειαστείτε, αν θα χρειαστείτε θερμοκολλητική ενίσχυση ή οτιδήποτε άλλο όπως φερμουάρ, κουμπιά ή φόδρα. Επίσης σας προτείνει το είδος του υφάσματος σε κάθε πατρόν, χωρίς βέβαια να είναι κανόνας αφού μπορείτε εσείς να το επιλέξετε ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο. Τα πάτρον της Burda ανανεώνονται δύο φορές το χρόνο, άνοιξη- καλοκαίρι και φθινόπωρο- χειμώνα για να συμβαδίζουν πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις της μόδας.       

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

1 βιβλιαράκι με 3 σχέδια πατρόν

Μέγεθος Προϊόντος

34- 36- 38- 40- 42- 44- 46

Επίπεδο Δυσκολίας

Δυσκολία 1 στα 4 (πολύ εύκολο)

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Additional information

Βαθμός Δυσκολίας Πατρόν

Δυσκολία 1 στα 4

Μέγεθος Πατρόν

34, 36, 38, 40, 42, 44, 46

Κατηγορία Πατρόν

Φορέματα

Μετάβαση στο περιεχόμενο