Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Πατρόν Τοπ Burda Style 9227

Πατρόν Τοπ Burda Style 9227

10,90

  • Πατρόν με 2 σχέδια για τοπ
  • Επίπεδο δυσκολίας 2 στα 4
  • Μεγέθη από 104 έως 146

Available on backorder

9227 Burda Available on backorder N/A Κατηγορίες: , . , , , , . Μάρκα:

Description

Πατρόν Τοπ Burda Style 9227

Το Πατρόν Τοπ Burda Style 9227 είναι ένα πατρόν για την κατασκευή τοπ. Περιέχει μια συσκευασία με δύο σχέδια πατρόν για τοπ και έχει βαθμό δυσκολίας δύο. Τα μεγέθη των τοπ που μπορείτε να φτιάξετε είναι από 104 έως 146. Μπορείτε να ράψετε εύκολα τοπ χάρη στο πατρόν της Burda, το οποίο σας καθοδηγεί βήμα- βήμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την γραμμή του νούμερου σας. Ξεκινώντας από το πόσο ύφασμα θα χρειαστείτε, αν θα χρειαστείτε θερμοκολλητική ενίσχυση ή οτιδήποτε άλλο όπως φερμουάρ, κουμπιά ή φόδρα. Επίσης σας προτείνει το είδος του υφάσματος σε κάθε πατρόν, χωρίς βέβαια να είναι κανόνας αφού μπορείτε εσείς να το επιλέξετε ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο. Τα πάτρον της Burda ανανεώνονται δύο φορές το χρόνο, άνοιξη- καλοκαίρι και φθινόπωρο- χειμώνα για να συμβαδίζουν πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις της μόδας.           

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

1 βιβλιαράκι με 2 σχέδια πατρόν

Μέγεθος Προϊόντος

104 μέχρι 146

Επίπεδο Δυσκολίας

Δυσκολία 2 στα 4 

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Additional information

Βαθμός Δυσκολίας Πατρόν

Δυσκολία 2 στα 4

Μέγεθος Πατρόν

104 μέχρι 146

Κατηγορία Πατρόν

Παιδικά, Τοπ

Μετάβαση στο περιεχόμενο