Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Πατρόν Τοπ- Παντελονιών Burda Style 6261

Πατρόν Τοπ- Παντελονιών Burda Style 6261

10,90

  • Πατρόν με 4 σχέδια (δύο σχέδια για τόπ και δύο σχέδια για παντελόνια)
  • Επίπεδο δυσκολίας 2 στα 4
  • Μεγέθη από 34 έως 44

Available on backorder

6261 Burda Style Available on backorder N/A Κατηγορίες: , . , , , . Μάρκα:

Description

Πατρόν Τοπ- Παντελονιών Burda Style 6261

Το Πατρόν Τοπ- Παντελονιών Burda Style 6261 είναι ένα πατρόν για την κατασκευή τοπ, πανωφοριών και παντελονιών. Περιέχει μια συσκευασία με τέσσερα σχέδια πατρόν (δύο σχέδια για τόπ και δύο σχέδια για παντελόνια). Ο βαθμός δυσκολίας τους είναι εύκολος προς μέτριος δηλαδή το δύο. Τα μεγέθη των τοπ που μπορείτε να φτιάξετε είναι από 34 έως 44. Μπορείτε να ράψετε εύκολα τοπ και παντελόνια χάρη στο πατρόν της Burda, το οποίο σας καθοδηγεί βήμα- βήμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την γραμμή του νούμερου σας.

Ξεκινώντας από το πόσο ύφασμα θα χρειαστείτε, αν θα χρειαστείτε θερμοκολλητική ενίσχυση ή οτιδήποτε άλλο όπως φερμουάρ, κουμπιά ή φόδρα. Επίσης σας προτείνει το είδος του υφάσματος σε κάθε πατρόν, χωρίς βέβαια να είναι κανόνας αφού μπορείτε εσείς να το επιλέξετε ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο. Τα πάτρον της Burda ανανεώνονται δύο φορές το χρόνο, άνοιξη- καλοκαίρι και φθινόπωρο- χειμώνα για να συμβαδίζουν πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις της μόδας.       

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

1 βιβλιαράκι με 4 σχέδια πατρόν (δύο σχέδια για τόπ και δύο σχέδια για παντελόνια)

Μέγεθος Προϊόντος

34- 36- 38- 40- 42- 44

Επίπεδο Δυσκολίας

Δυσκολία 2 στα 4

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Additional information

Βαθμός Δυσκολίας Πατρόν

Δυσκολία 2 στα 4

Μέγεθος Πατρόν

34, 36, 38, 40, 42, 44

Κατηγορία Πατρόν

Παντελόνια, Τοπ

Μετάβαση στο περιεχόμενο