Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Θερμοκολλητικό Μοτίφ Λουλούδι Prym 926154

Sold

Θερμοκολλητικό Μοτίφ Λουλούδι Prym 926154

5,50

  • Θερμοκολλητικό μοτίφ διαστάσεων 11×4 εκατοστών
  • Σχέδιο πολύχρωμο λουλούδι 
  • Ιδανικό για μπλούζες, παντελόνια, φούστες κ.ά.

Out of stock

Description

Θερμοκολλητικό Μοτίφ Λουλούδι Prym 926154

Το Θερμοκολλητικό Μοτίφ Λουλούδι Prym 926154 είναι η ιδανική λύση για να καλύψετε ότι ζημιά προκληθεί στα ρούχα σας. Πολλά ατυχήματα μπορούν να συμβούν στα αγαπημένα σας ρούχα. Μερικά από αυτά είναι να πιαστεί κάπου και να τραβηχτεί, ή να το κάψετε με το τσιγάρο και να γίνει τρύπα, ή να πέσει πάνω του χλωρίνη και να κάνει σημάδι. Όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα μπορούν να διορθωθούν με θερμοκολλητικά μοτίφ.

Το συγκεκριμένο μοτίφ είναι σε σχήμα λουλουδιού. Κάθε συσκευασία περιέχει ένα μοτίφ διαστάσεων 11×4 εκατοστών κατασκευασμένο από πολυεστέρα. Μπορεί να τοποθετηθεί και να σταθεροποιηθεί με το ζεστό σίδερο σας στην περιοχή του ρούχου που υπάρχει το πρόβλημα (προσοχή πρέπει το ρούχο σας να είναι από υλικό που δέχεται σίδερο αλλιώς ενδέχεται να προκληθεί ζημιά στο ρούχο). Επίσης μπορείτε για σίγουρη στερέωση να το ράψετε αφού το σιδερώσετε. Πλένετε στο πλυντήριο μέχρι τους 30˚.

Χρώμα Προϊόντος

Πολύχρωμο 

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

1 τεμάχιο

Υλικό Προϊόντος

Πολυεστέρας

Μέγεθος Προϊόντος

11×4 εκατοστά 

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Additional information

Υλικό

Πολυεστέρας

Μέγεθος

11×4 εκατοστά

Τεμάχια ανά Προϊόν

1 τεμάχιο

Χρώμα Θερμοκολλητικών Μοτίφ

Πολύχρωμο

Μετάβαση στο περιεχόμενο