Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Θερμοκολλητικό Μοτίφ Ελληνική Σημαία (Διάφορα Σχέδια)

Θερμοκολλητικό Μοτίφ Ελληνική Σημαία (Διάφορα Σχέδια)

0,901,80

  • Θερμοκολλητικό Μοτίφ Ελληνική Σημαία
  • Σε διάφορα σχέδια και μεγέθη
  • Ιδανικά τα μικρά μεγέθη για τις υφασμάτινες μάσκες
  • Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι

Description

Θερμοκολλητικό Μοτίφ Ελληνική Σημαία (Διάφορα Σχέδια)

Το Θερμοκολλητικό Μοτίφ Ελληνική Σημαία (Διάφορα Σχέδια) είναι η ιδανική λύση για να καλύψετε ότι ζημιά προκληθεί στα ρούχα σας. Πολλά ατυχήματα μπορούν να συμβούν στα αγαπημένα σας ρούχα. Μερικά από αυτά είναι να πιαστεί κάπου και να τραβηχτεί, ή να το κάψετε με το τσιγάρο και να γίνει τρύπα, ή να πέσει πάνω του χλωρίνη και να κάνει σημάδι. Όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα μπορούν να διορθωθούν με θερμοκολλητικά μοτίφ. Τα συγκεκριμένα μοτίφ μπορείτε βέβαια να τα βάλετε και καθαρά για διακοσμητικούς λόγους. Μπορείτε να βάλετε την ελληνική σημαία στα μπουφάν, τις ζακέτες, τα καπέλα και γενικά σε όλα τα ρούχα σας. Επίσης τα μικρά μεγέθη είναι ιδανικά για να τα βάλετε στις υφασμάτινες μάσκες σας και να τις κάνετε να ξεχωρίζουν.

Τα συγκεκριμένα μοτίφ διατίθενται σε διάφορα σχέδια και μεγέθη για να ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση. Κάθε συσκευασία περιέχει ένα μοτίφ ελληνικής σημαίας κατασκευασμένο από βαμβάκι. Μπορεί να τοποθετηθεί και να σταθεροποιηθεί με το ζεστό σίδερο σας στην περιοχή του ρούχου που υπάρχει το πρόβλημα (προσοχή πρέπει το ρούχο σας να είναι από υλικό που δέχεται σίδερο αλλιώς ενδέχεται να προκληθεί ζημιά στο ρούχο σας). Επίσης μπορείτε για σίγουρη στερέωση να το ράψετε αφού το σιδερώσετε.

Χρώμα Προϊόντος

Λευκό και γαλάζιο 

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

1 τεμάχιο

Υλικό Προϊόντος

100% βαμβακερό

Μέγεθος Προϊόντος

Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια 

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Additional information

Χρώμα

Γαλάζιο, Λευκό

Υλικό

100% βαμβακερό

Τεμάχια ανά Προϊόν

1 τεμάχιο

Σχέδιο Μοτίφ

Ελληνική Σημαία 26×17 mm, Ελληνική Σημαία 70×46 mm, Ελληνική Σημαία Καρδιά 75×65 mm, Ελληνική Σημαία Κυματιστή 50×30 mm, Ελληνική Σημαία Στρογγυλή 25 mm, Ελληνική Σημαία Στρογγυλή 65 mm, Ελληνικό Εθνόσημο 45×70 mm

Μετάβαση στο περιεχόμενο