Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Μαρκαδόρος Υφασμάτων Μαύρος Λεπτός Prym 611800

Μαρκαδόρος Υφασμάτων Μαύρος Λεπτός Prym 611800

5,30

  • Μόνιμος μαρκαδόρος σημαδέματος
  • Ιδανικός για σήμανση υφασμάτων
  • Κομψός σχεδιασμός για εύκολη χρήση
  • Διατίθεται σε μαύρο χρώμα  

Περιγραφή

Μαρκαδόρος Υφασμάτων Μαύρος Λεπτός Prym 611800

Ο Μαρκαδόρος Υφασμάτων Μαύρος Λεπτός Prym 611800 είναι ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ. Με τον συγκεκριμένο μαρκαδόρο μπορείτε να κάνετε μόνιμα σημάδια στα υφάσματα σας, τα οποία δεν φεύγουν ακόμα και μετά το πλύσιμο. Είναι ιδανικός για να γράψετε τα ονόματα των παιδιών σας στα ρούχα τους, ώστε να τα ξεχωρίζουν στο σχολείο, την κατασκήνωση, τις ομαδικές δραστηριότητες κ.α. Οι γραμμές που κάνει έχουν πάχος 2 mm και έτσι ξεχωρίζουν εύκολα τόσο στα ανοιχτόχρωμα, όσο και στα σκουρόχρωμα υφάσματα. Ο κομψός σχεδιασμός του σας επιτρέπει να γράφεται και να σχεδιάζεται με ευκολία σε όλου του είδους τα υφάσματα. Συστήνεται να αποθηκεύεται με την μύτη προς τα κάτω ώστε να μην στεγνώσει το μελάνι του. Κάθε συσκευασία περιέχει έναν μαρκαδόρο μαύρου χρώματος.  

Χρώμα Προϊόντος

Μαύρο

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

1 τεμάχιο 

Μέγεθος Προϊόντος

2 mm 

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ίδιας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Μαύρο

Τεμάχια ανά Προϊόν

1 τεμάχιο

Μέγεθος

2 mm

Μετάβαση στο περιεχόμενο