Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Ετικέτες Ονομάτων Κεντημένες 10 mm

Sold

Ετικέτες Ονομάτων Κεντημένες 10 mm

25,00

  • Ετικέτες με κεντημένο το όνομα σας με λατινικούς χαρακτήρες
  • Λευκή κορδέλα φάρδους ενός εκατοστού
  • Μπλε ή κόκκινα γράμματα
  • Πεζοί ή κεφαλαίοι χαρακτήρες
  • Ραφτές ή θερμοκολλητικές ετικέτες
1.15.001 Out of stock N/A Κατηγορίες: , . , , , .

Description

Ετικέτες Ονομάτων Κεντημένες 10 mm

Οι Ετικέτες Ονομάτων Κεντημένες 10 mm είναι η καταλληλότερη λύση για να ξεχωρίζετε τα ρούχα σας. Πρόκειται για μια κορδέλα φάρδους ενός εκατοστού η οποία έχει κεντημένο το όνομα σας ή οποιοδήποτε άλλο όνομα ή επιγραφή θέλετε. Είναι κεντημένες με πολυεστερική ανεξίτηλη κλωστή ώστε να αντέχει στα πλυσίματα. Με τις εν λόγω ετικέτες δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μην πλεχτούν τα ρούχα των παιδιών σας στην κατασκήνωση, στις αθλοπαιδιές, στο σχολείο ή οπουδήποτε αλλού.

Υπάρχουν δύο επιλογές μπλε και κόκκινο (που ξεχωρίζουν εύκολα) για το χρώμα των γραμμάτων του ονόματος. Επίσης υπάρχουν δύο επιλογές και για τον τύπο των ετικετών. Μπορείτε να επιλέξετε είτε τις ραφτές για σίγουρη στερέωση, είτε τις θερμοκολλητικές για εύκολη στερέωση με το ζεστό σας σίδερο (προσοχή θα πρέπει το ρούχο να είναι από υλικό που να δέχεται έντονο σίδερο αλλιώς ενδέχεται να γίνει ζημία στο ύφασμα). Οι ραφτές ετικέτες διατίθενται σε συσκευασία των 105 τεμαχίων ενώ οι θερμοκολλητικές σε συσκευασία των 80 τεμαχίων. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε πεζά ή κεφαλαία γράμματα αλλά οι χαρακτήρες θα είναι μόνο λατινικοί.

Οι ετικέτες γίνονται ειδική παραγγελία από την Γαλλία, με αποτέλεσμα ο χρόνος παράδοσης να είναι περίπου 20 εργάσιμες μέρες. Για να ολοκληρώσετε την παραγγελιά, αφού επιλέξετε το χρώμα των γραμμάτων και τον τύπο των ετικετών θα πρέπει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, να μας γράψετε στις παρατηρήσεις, το όνομα όπως ακριβώς το θέλετε με πεζά ή κεφαλαία γράμματα και με λατινικούς χαρακτήρες μόνο.         

Χρώμα Προϊόντος

Λευκή κορδέλα με μπλε ή κόκκινα γράμματα 

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

105 τεμάχια οι ραφτές ή 80 τεμάχια οι θερμοκολλητικές ετικέτες 

Υλικό Προϊόντος

Πολυεστέρας 

Μέγεθος Προϊόντος

1 εκατοστό 

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Additional information

Υλικό

Πολυεστέρας

Τεμάχια ανά Προϊόν

105 (ραφτές), 80 (θερμοκολλητικές)

Μέγεθος

10 mm

Τύπος Ετικετών

Θερμοκολλητικές (80 τεμάχια), Ραφτές (105 τεμάχια)

Χρώμμα Γραμμάτων

Κόκκινο, Μπλε

Μετάβαση στο περιεχόμενο