Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Πλέγμα για Τσάντες Μαύρο 1m Φάρδος

Sold

Πλέγμα για Τσάντες Μαύρο 1m Φάρδος

7,20 ανά μέτρο

  • Πλαστικός καμβάς για τσάντες
  • Δίνει σχήμα και σταθερότητα στης χειροποίητες τσάντες
  • Διατίθεται σε μαύρο χρώμα
  • Φάρδους 1m και κάθε τετραγωνάκι 1x1cm    

Out of stock

2.7.250098 Out of stock N/A Κατηγορίες: , . , , , , .

Description

Πλέγμα για Τσάντες Μαύρο 1m Φάρδος

Το Πλέγμα για Τσάντες Μαύρο 1m Φάρδος είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε την χειροποίητη τσάντα σας. Ο πλαστικός αυτός καμβάς χρησιμοποιείται για να δώσει σχήμα στην τσάντα σας. Πολύ συχνά και ειδικά όταν η τσάντα σας είναι μεγάλη, όσο ωραία και σφιχτά και να την έχετε πλέξει δεν παίρνει το σχήμα που θέλετε εξαιτίας του νήματος που δεν στέκετε. Την λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει το πλαστικό πλέγμα. Μπορείτε να το κόψετε στις διαστάσεις και στο σχήμα που επιθυμείτε και να το βάλετε ανάμεσα στο νήμα που έχετε πλέξει και στην φόδρα. Έτσι όχι μόνο θα δώσει το σχήμα που θέλετε στην τσάντα σας άλλα δεν θα φαίνεται καθόλου. Επίσης μπορείτε να κεντήσετε το ίδιο το πλέγμα αφού το κόψετε στο μέγεθος της τσάντας που επιθυμείτε, δημιουργώντας έτσι μια πολύ σταθερή τσάντα.

Ο πλαστικός καμβάς μπορεί να φανεί χρήσιμος και σε άλλα προβλήματα παρουσιάζονται όταν κατασκευάζετε μια χειροποίητη τσάντα. Για παράδειγμα όταν θέλετε να ενώσετε την αλυσίδα με την τσάντα χρησιμοποιώντας κρίκους. Το πιο ασφαλές είναι να περάσετε τους κρίκους μέσα από το πλέγμα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση, πιάνοντας δηλαδή τους κρίκους μόνο στο νήμα υπάρχει ο κίνδυνος να τραβιέται το νήμα με την χρήση και τελικά να χαλάσει την τσάντα σας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και όταν θέλετε να εφαρμόσετε τον μαγνήτη για να ανοιγοκλείνετε την τσάντα. Το πιο ασφαλές είναι να ράψετε ή να καρφώσετε τον μαγνήτη στο πλέγμα για να μην πάθει ζημιά η τσάντα. Ό καμβάς αυτός έχει φάρδος 1 μέτρο και το κάθε τετραγωνάκι είναι 1×1 εκατοστό. Διατίθεται σε γκρι χρώμα.                   

Χρώμα Προϊόντος

Μαύρο

Υλικό Προϊόντος

Πλαστικό

Μέγεθος Προϊόντος

Φάρδος 1 μέτρο και το κάθε τετραγωνάκι 1×1 εκατοστό

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Additional information

Χρώμα

Μαύρο

Υλικό

Πλαστικό

Μέγεθος

1 μέτρο φάρδος

Μετάβαση στο περιεχόμενο