Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Καπάκι Πλεκτής Τσάντας Δερμάτινο (Διάφορα Χρώματα)

Καπάκι Πλεκτής Τσάντας Δερμάτινο (Διάφορα Χρώματα)

6,00

  • Δερμάτινο καπάκι πλεκτής χειροποίητης τσάντας
  • Με οπές για εύκολη σύνδεση με την τσάντα
  • Διατίθεται σε 4 χρώματα
  • Διαστάσεων 20,5 x 20 εκατοστά

Description

Καπάκι Πλεκτής Τσάντας Δερμάτινο (Διάφορα Χρώματα)

Το Καπάκι Πλεκτής Τσάντας Δερμάτινο (Διάφορα Χρώματα) είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ για τις πλεκτές χειροποίητες τσάντες σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν καπάκι σε τσάντα ταχυδρόμου, πουγκί, πλάτης (back bag) και σε πολλές ακόμα τσάντες. Διαθέτει οπές για να το συνδέσετε με την πλεκτή σας τσάντα εύκολα και με ακρίβεια περνώντας από αυτές το νήμα της (όπως macrame, nature, μακό κορδέλα κ.α.). Επίσης στην άλλη άκρη του διαθέτει μια οπή για να προσαρμόσετε κούμπωμα στην χειροποίητη τσάντα σας. Είναι κατασκευασμένο από δέρμα και οι διαστάσεις του είναι 20,5 x 20 εκατοστά. Διατίθεται σε 4 χρώματα μαύρο, καφέ, μπλε σκούρο και ταμπά.

Χρώμα Προϊόντος

Διατίθεται σε 4 χρώματα μαύρο, καφέ, μπλε σκούρο και ταμπά

Αριθμός Τεμαχίων Προϊόντος

1 τεμάχιο 

Υλικό Προϊόντος

Δέρμα 

Μέγεθος Προϊόντος

20,5 x 20 εκατοστά

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ίδιας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Additional information

Χρώμα

Καφέ, Μαύρο, Μπλε Ναυτικό, Ταμπά

Υλικό

Δέρμα

Μέγεθος

20,5 x 20 cm

Τεμάχια ανά Προϊόν

1 τεμάχιο

Μετάβαση στο περιεχόμενο