Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Αλυσίδα Πλαστική Μπλε 16×25 mm

Αλυσίδα Πλαστική Μπλε 16×25 mm

10,00 ανά μέτρο

  • Πλαστική μοντέρνα μπλε αλυσίδα
  • Μέγεθος κρίκου 16×25 mm
  • Ιδανική για χειροποίητες τσάντες
  • Ελαφριά και υψηλής αντοχής
Τελική Τιμή:

Description

Αλυσίδα Πλαστική Μπλε 16×25 mm

Η Αλυσίδα Πλαστική Μπλε 16×25 mm είναι μια πολύ μοντέρνα και όμορφη αλυσίδα. Χάρη στο υλικό κατασκευής της είναι ταυτόχρονα ελαφριά και ανθεκτική. Αυτό την καθιστά ιδανική να την χρησιμοποιήσετε για να κρεμάσετε την χειροποίητη τσάντα σας. Η πλαστική αυτή αλυσίδα θα κάνει την τσάντα σας πραγματικά μοναδική. Μπορείτε να αυξομειώσετε το μήκος της πολύ εύκολα καθώς δεν χρειάζονται εργαλεία για να την ανοίξετε, κάθε κρίκος έχει ένα άνοιγμα το οποίο το ευθυγραμμίζετε με το άνοιγμα του επόμενου κρίκου για να την ανοίξετε, αλλά και να είναι ασφαλείς ότι δεν θα ανοίξει μόνη της.

Επίσης η εν λόγο αλυσίδα μπορεί να έχει και άλλες χρήσεις όπως να γίνει τιράντες σε μπλουζάκια ή φορέματα καθώς δεν έχει πρόβλημα με τα νερά και την υγρασία. Ακόμα μπορεί να γίνει λουράκι για να κρεμάτε τα γυαλιά σας ή σε οποιαδήποτε άλλη χρήση μπορείτε να φανταστείτε. Διατίθεται σε μπλε χρώμα και το μέγεθος του κάθε κρίκου της είναι 16×25 mm.

Χρώμα Προϊόντος

Μπλε

Υλικό Προϊόντος

Πλαστικό

Μέγεθος Προϊόντος

16×25 mm

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Additional information

Χρώμα

Μπλε

Υλικό

Πλαστικό

Μέγεθος

16×25 mm

Μετάβαση στο περιεχόμενο