Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Αλυσίδα Πλαστική Μπεζ 16×25 mm

Sold

Αλυσίδα Πλαστική Μπεζ 16×25 mm

10,00 ανά μέτρο

  • Πλαστική μοντέρνα μπεζ αλυσίδα
  • Μέγεθος κρίκου 16×25 mm
  • Ιδανική για χειροποίητες τσάντες
  • Ελαφριά και υψηλής αντοχής

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Αλυσίδα Πλαστική Μπεζ 16×25 mm

Η Αλυσίδα Πλαστική Μπεζ 16×25 mm είναι μια πολύ μοντέρνα και όμορφη αλυσίδα. Χάρη στο υλικό κατασκευής της είναι ταυτόχρονα ελαφριά και ανθεκτική. Αυτό την καθιστά ιδανική να την χρησιμοποιήσετε για να κρεμάσετε την χειροποίητη τσάντα σας. Η πλαστική αυτή αλυσίδα θα κάνει την τσάντα σας πραγματικά μοναδική. Μπορείτε να αυξομειώσετε το μήκος της πολύ εύκολα καθώς δεν χρειάζονται εργαλεία για να την ανοίξετε, κάθε κρίκος έχει ένα άνοιγμα το οποίο το ευθυγραμμίζετε με το άνοιγμα του επόμενου κρίκου για να την ανοίξετε, αλλά και να είναι ασφαλείς ότι δεν θα ανοίξει μόνη της.

Επίσης η εν λόγο αλυσίδα μπορεί να έχει και άλλες χρήσεις όπως να γίνει τιράντες σε μπλουζάκια ή φορέματα καθώς δεν έχει πρόβλημα με τα νερά και την υγρασία. Ακόμα μπορεί να γίνει λουράκι για να κρεμάτε τα γυαλιά σας ή σε οποιαδήποτε άλλη χρήση μπορείτε να φανταστείτε. Διατίθεται σε μπεζ χρώμα και το μέγεθος του κάθε κρίκου της είναι 16×25 mm.

Χρώμα Προϊόντος

Μπεζ

Υλικό Προϊόντος

Πλαστικό

Μέγεθος Προϊόντος

16×25 mm

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Μπεζ

Υλικό

Πλαστικό

Μέγεθος

16×25 mm

Μετάβαση στο περιεχόμενο