Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Αλυσίδα Αλουμινίου σε 5 Χρώματα και 3 Μεγέθη

Αλυσίδα Αλουμινίου σε 5 Χρώματα και 3 Μεγέθη

3,106,10 ανά μέτρο

  • Αλυσίδα αλουμινίου ιδανική για χειροποίητες τσάντες
  • Διατίθεται σε 5 μεταλλικά χρώματα και 3 μεγέθη
  • Ελαφριά και υψηλής αντοχής  
Τελική Τιμή:

Περιγραφή

Αλυσίδα Αλουμινίου σε 5 Χρώματα και 3 Μεγέθη

Η Αλυσίδα Αλουμινίου σε 5 Χρώματα και 3 Μεγέθη είναι κατασκευασμένη για να έχει αντοχή στην σκουριά. Διατίθεται σε 5 χρώματα χρυσό, ασημί, μπρονζέ, φιμέ και μαύρο και σε τρία μεγέθη με κρίκο 11x15mm, 13x17mm και 15x19mm. Η αλυσίδα μπορεί να έχει πολλές εφαρμογές. Η πιο συχνή εφαρμογή της είναι για να κρεμάσετε την τσάντα σας. Οι χειροποίητες τσάντες είναι η νούμερο ένα τάση στις μέρες μας και το καταλληλότερο αξεσουάρ για να την κρεμάσετε είναι μια μεταλλική αλυσίδα. Δεν είναι χρηστική μόνο, μια αλυσίδα, αλλά δίνει και την τελική πινελιά στο στιλ της τσάντας σας. Επίσης την συγκεκριμένη αλυσίδα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να την κάνουμε ζωνάκι με το κατάλληλο κλείσιμο ή να γίνει τιράντες σε κάποιο φόρεμα ή ακόμα και λουράκι για να κρεμάτε τα γυαλιά. Λόγω του ότι είναι αλουμινένια την καθιστά συγχρόνως ελαφριά και υψηλής αντοχής.

Χρώμα Προϊόντος

Διατίθεται σε 5 χρώματα χρυσό, ασημί, μπρονζέ, φιμέ και μαύρο

Υλικό Προϊόντος

Αλουμίνιο

Μέγεθος Προϊόντος

Διατίθεται σε τρία μεγέθη με κρίκο 11x15mm, 13x17mm και 15x19mm

Παρόμοια Προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε πολλά παρόμοια προϊόντα της ιδίας κατηγορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ

Τρόποι Επικοινωνίας και Απορίες

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ίριδος 4, Παλαιό Φάληρο, είτε τηλεφωνικά στο 2109842836. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος Αλυσίδας

11x15mm, 13x17mm, 15x19mm

Χρώμα Αλυσίδας

Ασημί, Μαύρο, Μπρονζέ, Φιμέ, Χρυσό

Υλικό

Αλουμίνιο

Μετάβαση στο περιεχόμενο