Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Επιλέγοντας την μέθοδο της αντικαταβολής, πληρώνετε το αντίτιμο της  παραγγελία σας την στιγμή της παράδοσης, στον υπάλληλο της εταιρίας courier a-post.

Τραπεζική κατάθεση

Η κατάθεση του ποσού προς πληρωμή μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Έπειτα, στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@rafto.gr ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελία σας. Πέραν των 3 ημερών και χωρίς προειδοποίηση ακυρώνεται η παραγγελία.

  • Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
  • IBAN: GR3301106950000069550021682
  • Δικαιούχος: ΠΑΛΑΒΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

*Για αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώστε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα (ελληνική ή ξένη) τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον εντολέα. Για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στη συνεργαζόμενη τράπεζα.

Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα

Πληρώστε με οποιαδήποτε κάρτα Visa, Mastercard και Maestro, μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας simplify της Εθνικής Τράπεζας.

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς της παραγγελίας σας μέσω του https://rafto.gr και να ζητήσετε την πληρωμή και παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Το μόνο που απαιτείται είναι η προσκόμιση του αριθμού παραγγελίας με σκοπό τη διασφάλιση της συναλλαγής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο