Πληκτρολογήστε τις Λέξεις-Κλειδιά

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα βρείτε 2 επιλογές αποστολής/παραλλαβής. Έχετε δυνατότητα να επιλέξετε αν θα παραλάβετε τα προϊόντα σας απο το κατάστημά μας με φυσική διεύθυνση Ίριδος 4, 17561 Παλαιό Φάληρο Αττικής. Η δεύτερη επιλογή είναι να σας τα στείλουμε, στην διεύθυνση που θα συμπληρώσετε, με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία courier.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν μονάχα τον πελάτη.

Κόστος Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με συνεργαζόμενη εταιρία Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από τη Δευτέρα έως και τη Παρασκευή, απο τις 09:00 έως τις 17:00.

Για ποσά άνω των 40€ και πληρωμές με κάρτα ή άμεση τραπεζική μεταφορά τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ στην Ελλάδα.

Για παραγγελίες αξίας 60€ και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ στην Ελλάδα.

Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα είναι 3.50€.

Για παραγγελίες με αντικαταβολή, τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα είναι 5.30€ στο σύνολό τους (3.50€ έξοδα αποστολής + 1.80€ έξοδα αντικαταβολής).

Χρόνος Αποστολής

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες.  (Εκτός αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη στη σελίδα του προϊόντος).

Αφού αποστείλουμε τα προϊόντα σας, σας ενημερώνουμε σχετικά με τον αριθμό αποστολής (tracking number), έτσι ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε τη παραγγελία σας.

Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό, ακόμα και νωρίτερα από τα προβλεπόμενα χρονικά όρια!

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

Δωρεάν Έξοδα Αποστολής

Με κάθε αγορά άνω των 40€ που ολοκληρώνεται με άμεση τραπεζική μεταφορά ή πληρωμή με κάρτα σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής.

Επιπλέον, με κάθε αγορά άνω των 60€ ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο